HTML

Életérzés

Ha ismered az élet törvényeit és következetesen alkalmazod, érzékeled valódi erejüket!

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012.10.15. 13:38 humility

Az élet törvényei. 1

"A barátság értékesebb minden más ajándéknál."

"Ha szeretetteljesen és határozottan adunk, akkor olyan érzéseket kapunk vissza, melyek táplálják a lelkünket, és megteremthetjük életünkben azokat a dolgokat, amelyeket a legjobban szeretnénk: önbecsülés, magabiztosság, sikeres kapcsolatteremtő képesség, amely nagyon jól jön az üzleti életben. Ebben az állapotban tehát olyan áldottá tehetjük az életünket, amennyire csak szeretnénk.  

Kapcsolatainkban gyakran összekeverjük a szeretetből származó saját boldogságunkat, azzal a szeretettel, melyet mi kapunk másoktól. Mi a tárgya az érzéseinknek? Gondolj, arra mennyire bele lehet szeretni, például egy autóba. A gépkocsi ugyan nem viszonozza az érzéseinket, de magunk részéről boldogság, feszülő erő, melegség és vonzódás jelenhet meg. Ezeket a dolgokat saját létezésünkből nyerjük. Azt hisszük, hogy az autó váltja ki belőlünk az érzéseket, pedig csak ezt a tárgyat választottuk, a mindig készenlétben álló érzéseink kiáradására.

 Nagyon óvatosnak kell lennünk. Az nem működik, ha csak azért adunk, hogy kapjunk érte cserébe valamit. Száz százalékig legyen meg bennünk az ajándékozás akarata, és soha ne gondoljunk semmilyen viszonzásra."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elettorvenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr854849775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása