HTML

Életérzés

Ha ismered az élet törvényeit és következetesen alkalmazod, érzékeled valódi erejüket!

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012.10.15. 14:09 humility

Az élet törvényei. 3

"Tanulj meg hallgatni"

"Nagyon régi mondás, hogy az Isten két fület, de csak egy szájat adott az embernek, ezért többet vagyunk képesek meghallani, mint elmondani.

A kapcsolatok felbomlásának az egyik fő oka az, hogy a pár egyik tagja - vagy mindkettő - nem tanult meg hallgatni. A hallgatás ugyanis egy tanult ismeret, amelyet ha már teljesen elsajátítottunk akkor nemcsak a tanulási képességünket fejlesztettük, hanem képesek leszünk az egészséges kapcsolat fenntartására is.

Az élet egyik nagy törvénye azt mondja nekünk, hogy a mindennapok során teljesen oda kell figyelnünk a többi emberre, ha meg akarjuk ismerni őket, és szorosabb kapcsolatba szeretnénk kerülni velük. Ha igazi érdeklődéssel közelítünk a másik ember felé, és igazán odafigyelünk rá, anélkül, hogy közben állandóan magunkra utalunk, akkor valódi kapcsolatot építhetünk ki vele, amely az idő múltával egyre erősödik."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elettorvenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr274849818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása